Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Kérjük, hogy a KIA Győr weboldal használata előtt olvassa el az alábbi használati feltételeket! Felhívjuk figyelmét arra, hogy az internetes oldal használatával ezeket a feltételeket magára nézve kötelezőnek fogadja el.

Felhívjuk a KIA Győr weboldal használóinak figyelmét arra, hogy a weboldalon feltüntetett valamennyi információ tájékoztató jellegű, kötelező hatállyal nem bíró információnak minősül, így konkrét ajánlatkérés esetén szíveskedjenek felkeresni a szalonunkat vagy szervizünket. A weboldalakon és a letölthető dokumentumokban található árak forintban értendőek, és tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót.

A jelen oldalakról más Internetes oldalakra való csatlakozás lehetősége kizárólag az Ön kényelmét szolgálja. Felhívjuk rá figyelmét, hogy amikor ezen kapcsolódási lehetőségeket igénybe veszi, a KMI Autóház Kft. által üzemeltetett internetes oldalakat el fogja hagyni. A website-ot működtető cégnek ezen további kapcsolódó Internetes oldalakat teljességükben áttekinteni nem áll módjában, azokat ellenőrizni nem tudja, így az oldalakért vagy azok tartalmáért felelősséget nem vállalnak. A fentiekből következően a website-ot működtető cég az ilyen oldalakat, illetve a rajtuk fellelhető információt, szoftvert, terméket vagy más anyagot nem hagyták jóvá, azokért, vagy a felhasználásuk következményeiért nem vállalnak felelősséget. A jelen oldalakhoz kapcsolódó valamennyi más internetes oldalra való belépés az Ön kizárólagos felelősségére történik.